Over Another-View
Vanuit de missie om een bijdrage te leveren aan  gezondheid en welzijn van moeder aarde, mens en maatschappij, initieert, organiseert en sponsort Another-View iedere twee jaar de Health Certification Training.
 
Tijdens de training wordt aan de deelnemers een uniek podium geboden om het optimale uit zichzelf te halen op het gebied van onder andere gezondheid, welbevinden en vitaliteits vraagstukken.
 
Samen met de trainers - die staan voor kennis, kunde en meer dan persoonlijke betrokkenheid op het onderwerp gezondheid en welzijn - wordt tevens gewerkt aan de opbouw van een NLP Health community. 
 
Marian Langbroek
In 2005 heb ik zelf de Health Certification Training gevolgd. Het is voor mij een bijzondere reis geweest die mij zowel persoonlijk als in mijn werk als begeleider van veranderingsprocessen in winkelgbieden en binnensteden veel heeft gegeven. Ik heb aan den lijve mogen ervaren wat de intense processen bijdragen aan een goede gezondheid en daar ben ik dankbaar voor.
Dagelijks maak ik in mijn werk gebruik van alles wat ik geleerd heb als Health coach door dit toe te passen op winkelgebieden en daar een ecologische en gezonde samenwerking te stimuleren. De jaren daarna ben ik verschillende keren resource person geweest en heb ik mensen mogen begeleiden in hun proces tijdens de training. De HCT ligt mij na aan het hart.

Toen in 2014 de Health Certification Training niet langer werd voortgezet voelde ik het als mijn missie om deze mooie training over gezondheid en welbevinden voort te zetten en zo te behouden voor zowel Nederland als daar buiten. Samen met mijn vriendin Caroline ben ik het avontuur aangegaan. Zij heeft in 2015 besloten een ander pad in te gaan.

Ik ga, met Door aan mijn zijde en een fantastisch resource team, de HCT in 2017 weer starten met de intentie om voor alle deelnemers én de trainers een veilige omgeving te creëren zodat ieder het optimale uit zichzelf kan halen. Ik wil aan de internationale groep deelnemers, met een grote diversiteit aan beroepen, de ruimte bieden om te groeien en te ontwikkelen. Op deze manier kunnen wij samen bouwen aan een NLP gemeenschap voor gezondheid en welzijn.
 
Door Martijnse
Met veel plezier doe ik sinds 2015 mee aan het organiseren van de HCT.
Sinds ik, na 34 jaar, niet meer werk als huisarts, heb ik meer tijd voor coachen en trainingen gekregen. En dus ook voor het meehelpen aan de organisatie en de begeleiding van de Health Certification Training.

In 2005 heb ik de HCT zelf gedaan. Daarna heb ik enkele keren als begeleider van cursisten meegedaan.
Gezondheid, in de meest brede zin van het woord is mijn passie. Als dokter en coach vind ik het belangrijk om niet alleen bezig te zijn met het kwijtraken van een symptoom, maar ook om te ontdekken wat de waarde en de betekenis er van is. Daarom ben ik erg blij opnieuw aan de organisatie en begeleiding van de HCT mee te mogen doen!

In de HCT bieden de trainers een scala aan processen aan en leren je deze op meer intuïtieve manier te gebruiken, Je leert om los te komen van strikte technieken, uiteraard met behoud van de basisprincipes van NLP. Een Master Practitioners opleiding is voldoende om aan de HCT te kunnen meedoen.

Graag ben ik bereid inhoudelijke vragen over de training te beantwoorden. Per telefoon ben ik bereikbaar op 06-12300360, per mail: doormartijnse@gmail.com
 

Wil je meer weten over
Marian Langbroek:

De Winkelcentrumcoach
 

Wil je meer weten over
Another View:

Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure