Trainers HCT 2019  


Sluit je aan bij Robert Dilts, Suzi Smith en Tim Hallbom voor deze geweldige 15 daagse NLP training voor gevorderden.

Ga voorbij aan technieken en leer hoe je je vaardigheden intuïtief en vloeiend in kunt zetten.

Integreer de laatste ontwikkelingen op het gebied van NLP.

Op 14 april 2019 start de Health Certification Training Europe in Groesbeek.

In drie modules van vijf dagen leer je in de context van gezondheid en vitaliteit de veerkracht en zelfregie van anderen en van jezelf te vergroten. Dit samen met de beste trainers op dit gebied: Robert Dilts, Suzi Smith en Tim Hallbom.  

De training leert je hoe je techniek los kunt laten door voorbij te gaan aan procedures en deze vloeiend over te laten gaan in processen. Intuïtief werken speelt hierbij een belangrijke rol.
Je maakt een transformatie door vanuit je rol als coach naar die van sponsor.

Je integreert de laatste ontwikkelingen op het gebied van NLP en je leert processen die alle vormen van gezondheid positief beïnvloeden: Fysiek, emotioneel, rationeel, organisatorisch en sociaal.  

Voor een pas afgestudeerde NLP Master Practitioner betekent deelname aan de Health Certification Training het loslaten van technieken en procedures en deze te leren transformeren naar processen.

Voor de meer ervaren NLP Master Practitioner is het vooral het verdiepen, verbreden en integreren van processen om je cliënt te sponsoren naar het hoogst haalbare resultaat.

Sluit aan bij deze groep gelijk gestemde mensen en genereer meer skills, meer keuze mogelijkheden en ervaringen.
Het levert je een schat aan mogelijkheden voor jouw toekomst en die van je cliënten.

Wij kijken ernaar uit om je in de HCT te ontmoeten,
Robert, Suzi, Kris en Tim

Data HCT 2019:
Module 1: 14 - 18 april 2019
Module 2:  8 - 12 juni 2019
Module 3: 14 - 18 oktober 2019

Locatie: Conferentieoord de Poort in Groesbeek

Trainers HCT 2019


              Trainers: Robert Dilts, Suzi Smith, en Tim Hallbom                    

De missie van Robert, Suzi en Tim is om een community op te bouwen die op een hoog niveau werkt aan gezondheid en vitaliteit.

Robert Dillts - Trainer

Robert heeft een internationale reputatie als een vooraanstaand trainer op het gebied van NLP. Hij is een ontwikkelaar en een expert in het veld van NLP. Hij ontwikkelde de logische niveaus van leren van Gregory Bateson verder uit in de Unified Field Theory. Deze theorie is inmiddels dé basis van alle NLP opleidingen ter wereld.

Naar aanleiding van persoonlijke ervaringen op het gebied van gezondheid en ziekte heeft hij vele technieken en processen ontwikkeld.

In de Health Certification Training transformeert Robert bestaande technieken zoals reimprint, integratie van conflicterende overtuigingen en werken vanuit de vierde waarnemingspositie (the field), naar processen in het licht van gezondheid en vitaliteit.

Wil je meer weten over Robert klik hier
 

Suzi Smith - Trainer

Suzi beschrijft zichzelf als een levenslange leerling/student van het leven die haar kennis en ervaring wil delen met anderen
zodat dit ook hun leven verrijkt. Suzi is een internationaal veel gevraagde trainer op het gebied van NLP.

Zij is continue bezig met onderzoek en ontwikkeling met betrekking tot vitaal ouder worden en gezondheid.
Zij wordt niet voor niets als dé moeder van de Health Certification Training beschouwd.

Met haar innemende manier van trainen weet zij gecompliceerde onderwerpen simpel en toepasbaar te maken.

Haar passie is mensen sponsoren om verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en hun ervaringen in het leven. In de Health Certification Training leert ze je de geheimen van een lang en vitaal leven.

Wil je meer lezen over Suzi klik hier
 
Tim Halborn - Trainer

Tim wordt alom beschouwd als één van de meest getalenteerde en succesvolle NLP trainers in de wereld. Hij is een internationaal erkende expert op het vlak van het veranderen van beperkende overtuigingen met behulp van NLP.

Tim is een meester als het gaat om oogbewegingen en belemmerende overtuigingen.
Dynamic Spin ReleaseTM (DSR) is de nieuwste ontdekking van Tim en zijn vrouw Kris. DSR is een praktische en snelle manier om negatieve gedachten patronen, emoties, fysieke pijn, belemmerende overtuigingen en imprints te transformeren.
In de Health Certification Training leert Tim, op zijn bijzondere wijze, de deelnemers de relatie tussen gezondheid, ziekte en beperkende overtuigingen.

Wil je meer weten over Tim klik hier
 
 

 
K