Uitgangspunt van de Health Certification Training


"Gezondheid en vitaliteit is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven"
Machteld Huber*


Bezig zijn met gezondheid en vitaliteit van je medemens is een van de mooiste onderwerpen waar je als NLP-er mee mag werken.
In deze 15-daagse Health Certification Training, leer je in de context van gezondheid en vitaliteit de veerkracht en de zelfregie van anderen en van jezelf te vergroten. Dit samen met de beste trainers op dit gebied: Robert Dilts, Suzi Smith, Tim Hallbom, co-trainer Kris Hallbom en gast trainer Romina Schell.

♦Dit is de training waar je jouw NLP skills naar een hoger plan brengt. Voorbij het toepassen van geleerde technieken, naar een niveau waarbij je intuïtief en vloeiend handelt.

♦Je hebt inmiddels vaardigheden op Master Practitioner niveau. De Health Certification Training leert je ‘onbewust bekwaam’ te worden waardoor je jouw NLP skills verrijkt.

♦Een van de spannende elementen aan het  deelnemen in deze ervaring is het ontdekken wat werkelijk mogelijk is op het gebied van het creëren van diepe en blijvende veranderingen in jezelf en anderen. Dit allemaal in de context van gezondheid en vitaliteit.

♦Deze training leert hoe je techniek kan loslaten door voorbij te gaan aan procedures en deze vloeiend over te laten gaan in processen. Intuïtief werken speelt hierbij een belangrijke rol.
Je maakt een transformatie door, vanuit je rol als coach naar die van sponsor.
Je zult versteld staan van de resultaten.

♦Voor een pas afgestudeerde Master Practitioner betekent deelname aan de Health Certification Training het loslaten van technieken en procedures en deze te leren transformeren naar processen.

♦Voor de meer ervaren Master Practitioner is het vooral het verdiepen, verbreden en integreren van processen om je cliënt te sponsoren naar het hoogst haalbare resultaat.

Sluit aan bij deze groep gelijkgestemde mensen en genereer meer skills, meer keuze-mogelijkheden en ervaringen.
Het levert je een schat aan mogelijkheden voor jouw toekomst en die van je cliënten.
Wij garanderen je dat de ervaring die je opdoet in dit trainingsprogramma een levenslange diepe verandering teweeg brengt.
Het is jouw beste keuze voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.


* Machteld Huber, Nederlandse onderzoekster.
De HCT omarmt deze uitspraak en gebruikt deze op eigen initiatief als uitgangspunt voor de training.